Begraafplaats Emmen de Wolfsbergen – Weerdingerstraat

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Begraafplaats de Wolfsbergen

Aan de Weerdingerstraat in Emmen ligt de mooi vormgegeven begraafplaats de Wolfsbergen. Deze mooie begraafplaats is helaas vol en er worden daarom geen graven meer uitgegeven. Momenteel wordt alleen op het Katholieke gedeelte begraven. De verwachting is dat er na ruiming ruimte onstaat voor nieuwe graven in de toekomst.

Mogelijkheden op deze begraafplaats zijn:
•  As verstrooien
•  Urnengraf
•  Twee-diep graf (Katholieke gedeelte)
•  Enkel graf (Katholieke gedeelte)
•  Bijzetting van de asbus in een graf

Uitvaartcentrum de Wolfsbergen

De aula van het naastgelegen uitvaartcentrum is sinds 7 februari 2023 niet meer te gebruiken voor plechtigheden en koffietafels. Ook is er geen gelegenheid meer om de overledene op te baren in dit uitvaartcentrum. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van opbaren thuis of in een uitvaartcentrum neemt u dan contact met ons op.

Adres:
Weerdingerstraat 150, 7815 SL Emmen

Kosten begraafplaats De Wolfsbergen Emmen

De tarieven van begraafplaats De Wolfsbergen worden jaarlijks door de gemeente Emmen vast gesteld. Wilt u weten wat de actuele kosten zijn van een begrafenis op begraafplaats De Wolfsbergen neemt u dan contact met ons op of maak gebruik van onze calculator.

Keuzevrijheid Begrafenisondernemer

Wij verzorgen vaak begrafenissen en crematies van mensen die in het verleden een uitvaartverzekering hebben afgesloten. Wat veel mensen niet weten is dat men vrij is om een begrafenisondernemer te kiezen. De grote bedrijven zoals Monuta, Dela, Yarden en zo nog een aantal heeft naast het verzekeringbedrijf ook een tak uitvaartverzorging. Natuurlijk wil men u ook graag als klant voor de uitvaartverzorging.

Vaak waarschuwen verzekeraars voor het mislopen van een mogelijke korting. Dit is uitsluitend om er voor te zorgen dat zij de uitvaart te mogen uitvoeren. U bent hiertoe wettelijk nietverplicht. U bent altijd vrij om een uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.

Wij kunnen uw uitvaartverzekering voor u afhandelen ongeacht bij welke verzekeraar u een polis heeft. Wilt u meer weten of heeft u vragen over uw eigen verzekering dan helpen wij u graag.

Calculator
Contact

Meer begraafplaatsen in Emmen

Lees hier meer over het regelen van een uitvaart.

Bron: Gemeente Emmen

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.