Begraafplaats Emmen Meerdijk – Oeverse Bos

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Begraafplaats Emmen Oeverse Bos

Aan de Meerdijk in Emmen ligt begraafplaats Oeverse Bos. Dit is de jongste begraafplaats in de gemeente Emmen. De begraafplaats heeft een prijs gewonnen, omdat de opzet van het park erg bijzonder is. Het is door gemeentelijk landschapsarchitect Maren Suphke ontworpen. Er ligt een mooie vijver in het park en het straalt rust en ruimte uit.

Op de begraafplaats het Oeverse Bos is het mogelijk om graven uit te geven van twee-diep. In deze graven kunnen twee personen boven elkaar begraven worden.

Mogelijkheden op deze begraafplaats zijn:

•  As verstrooien
•  Urnengraf
•  Twee-diep graf
•  Enkel graf
•  Herdenkingsboom*
•  Bijzetting van de asbus in een graf

Adres:
Oeverse Bos Meerdijk 94 7825 TH Emmen

*   Op deze begraafplaats is het mogelijk om ter nagedachtenis aan kinderen een gedenkteken te plaatsen bij een herdenkingsboom. De toegestane afmeting van het gedenkplaatje is maximaal tien bij twintig centimeter. Het gedenkplaatje mag tien jaar blijven staan. Dit kan vervolgens met tien jaar worden verlengd.

Tarief begraafplaats Oeverse Bos Emmen
Vermeer Uitvaartzorg helpt bij het voorbereiden, regelen en uitvoeren van begrafenissen en crematies in Drenthe en een deel van Groningen en Overijssel.

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.