Begrafenisondernemer

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

U zoekt een begrafenisondernemer? Bel Vermeer Uitvaartzorg   

Vindt u het fijn als u voor het regelen van een uitvaart een beroep kunt doen op een begrafenisondernemer die bij u uit de buurt komt en daardoor de regio goed kent? Zoekt u iemand die u op een persoonlijke en informele manier helpt om praktische zaken te regelen en ook meedenkt over het vormgeven van de uitvaart?

Vermeer Uitvaartzorg is een lokale begrafenisondernemer die regelt en adviseert. Peter Vermeer heeft voor praktische zaken zoals drukwerk, vervoer, bloemen of locaties goede contacten met lokale ondernemers.

Naast het regelen van praktische zaken zijn er nog veel andere dingen waar u een besluit over moet nemen, zoals:

Peter weet wat er mag en kan en helpt u bij het maken van belangrijke keuzes.

Begrafenisondernemer-door-Peter-Vermeer

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Uniek en persoonlijk afscheid

Vermeer Uitvaartzorg luistert en adviseert en onderneemt waar nodig of waar u dat wenst actie. Samen zorgen we voor een persoonlijk en uniek afscheid.

Wilt u meer weten over wat Peter Vermeer voor u kan betekenen?

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.