Crematie in Coevorden

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Crematie in Coevorden

In 1914 vond in Nederland de eerste crematie plaats en nu, ruim honderd jaar later, kiest 65 procent voor een crematie. Misschien staat u op dit moment wel voor het regelen van een crematie van een naaste of wilt u meer weten over cremeren?

Waar moet u aan denken bij een crematie?

De voorbereidingen voor een crematie zijn nagenoeg hetzelfde als die voor een begrafenis, maar er zijn een paar specifieke dingen waar u over na moet denken:

Keuze crematorium in Coevorden

  • U bent vrij in uw keuze van een crematorium. Het hoeft dus niet de dichtstbijzijnde mogelijkheid te zijn.

Ruimte

  • Afhankelijk van het aantal verwachte belangstellenden kunt u bij een crematorium vaak kiezen uit een kleine of grote aula.

De plechtigheid in het crematorium

  • De meeste crematoria gaan uit van standaardtijden. Als u een uitgebreide plechtigheid wilt, is het raadzaam om extra tijd te reserveren.

Afscheid voor nabestaanden

  • Wilt u afscheid nemen in de aula of wilt u aanwezig zijn bij het invoeren van de kist in de oven?

Bloemen

  • Wat wilt u doen met de bloemen?

Asbestemming

  • De as wordt na de crematie volgens wettelijke regels minimaal een maand in het crematorium bewaard, daarna geven nabestaanden aan wat de asbestemming is. U kunt as laten verstrooien, bewaren of een combinatie daarvan. Er zijn voor zowel verstrooien als bewaren veel verschillende mogelijkheden.
Crematie-Coevorden-verzorgen

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Vermeer Uitvaartzorg in Coevorden helpt u graag

Peter Vermeer helpt u graag om van de crematie van uw dierbare een persoonlijk en uniek afscheid te maken. Hij verzorgt de contacten met het crematorium en staat u met raad en daad bij, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

Ervaring van een klant

De uitvaartverzorging en alles er om heen is tot in de puntjes verzorgd. Peter is betrokken en professioneel en voelde onze wensen heel goed aan. Direct na het moment van overlijden stond hij direct klaar en regelde meteen alles (dag en nacht bereikbaar). Wij willen Peter ontzettend bedanken voor zijn inzet en medeleven.

Mike Traag, Coevorden

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.