Crematie in Emmen

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Crematie in Emmen

In 1914 vond in Nederland de eerste crematie plaats en nu, ruim honderd jaar later, kiest 65 procent voor een crematie. Misschien staat u op dit moment wel voor het regelen van een crematie van een naaste of wilt u meer weten over cremeren?

Waar moet u aan denken bij een crematie?

De voorbereidingen voor een crematie zijn nagenoeg hetzelfde als die voor een begrafenis, maar er zijn een paar specifieke dingen waar u over na moet denken:

Keuze crematorium in Emmen

  • U bent vrij in uw keuze van een crematorium. Het hoeft dus niet de dichtstbijzijnde mogelijkheid te zijn.

Ruimte

  • Afhankelijk van het aantal verwachte belangstellenden kunt u bij een crematorium vaak kiezen uit een kleine of grote aula.

De plechtigheid in het crematorium

  • De meeste crematoria gaan uit van standaardtijden. Als u een uitgebreide plechtigheid wilt, is het raadzaam om extra tijd te reserveren.

Afscheid voor nabestaanden

  • Wilt u afscheid nemen in de aula of wilt u aanwezig zijn bij het invoeren van de kist in de oven?

Bloemen

  • Wat wilt u doen met de bloemen?

Asbestemming

  • De as wordt na de crematie volgens wettelijke regels minimaal een maand in het crematorium bewaard, daarna geven nabestaanden aan wat de asbestemming is. U kunt as laten verstrooien, bewaren of een combinatie daarvan. Er zijn voor zowel verstrooien als bewaren veel verschillende mogelijkheden.

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Vermeer Uitvaartzorg in Emmen helpt u graag

Peter Vermeer helpt u graag om van de crematie van uw dierbare een persoonlijk en uniek afscheid te maken. Hij verzorgt de contacten met het crematorium en staat u met raad en daad bij, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

Ervaring van een klant

Bij Vermeer Uitvaartzorg terecht gekomen via internet met als bewuste keuze een kleine en zelfstandige uitvaartonderneming. Op basis van gevoel en een heldere website voor Vermeer Uitvaartzorg gekozen. Peter Vermeer is een rustig en integer persoon die echt met je meedenkt. Hij begeleidt je uitstekend bij het maken van keuzes en hij bewaakt alle organisatorische zaken voor, tijdens en na de uitvaart, zodat je als nabestaande je volledig kan richten op wat echt belangrijk voor je is; een waardig afscheid van je dierbare. Beste Peter Vermeer, nogmaals onze bijzondere dank voor jouw diensten in moeilijke en verdrietige tijden.

Matthijs Veldkamp / Emmen

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.