Aan het denken gezet

Nog heel vaak maken we mee dat mensen weinig tot niets hebben geregeld voor hun uitvaart. Het is net als ons pensioen iets waar we liever niet teveel over nadenken. Toch is het wel een belangrijk onderwerp en ontkom je er niet aan. Je wilt er immers je geliefden niet mee laten zitten?

We merken dat door de huidige omstandigheden mensen aan het denken zijn gezet. We krijgen veel vragen over het voorbereiden van een uitvaart, én zien dat steeds meer mensen actie ondernemen.

Wat komt er allemaal bij kijken?

Kies je voor intiem, de buitenlucht of willen je nabestaanden zelf onderdelen van de uitvaart organiseren? Hoe wordt de opbaring geregeld? Wat voor kist, rouwkaart en hoe ziet de dag van het afscheid er uit. Best veel om over na te denken. Overzie je wel wat er allemaal bij komt kijken?

Een goede voorbereiding geeft rust

”Het was fijn, in een prettige sfeer, voorlichting te krijgen over verschillende mogelijkheden van begraven en de kosten die dit met zich meebrengt! We hopen het nog lang niet nodig te hebben, maar het geeft een stuk rust, al dingen geregeld te hebben en het ontlast ook onze kinderen. Hartelijk dank!” Elisa Mulder

Steeds meer mensen denken na over hun uitvaart en leggen hun belangrijkste wensen vast. Wil je dat ook? Maak dan een afspraak met uitvaartbegeleider Peter Vermeer van Vermeer Uitvaartzorg. Peter luistert naar je ideeën, geeft aan wat kan en mag en helpt met de voorbereiding.

Gratis Uitvaart Wensenboekje

Is een gesprek nog een stap te ver? Liever eerst zelf oriënteren?

”Mijn man en ik hebben kortgeleden met Peter Vermeer een heel prettig informatief gesprek gehad over onze uitvaarten. We hebben het goed verzorgd uitziende Wensenboekje ingevuld dat, indien gewenst, altijd gewijzigd kan worden. Door het gesprek met Peter weten we bij voorbaat met wie we te maken krijgen. Wij vinden het een fijn idee om niet hals-over-kop een uitvaartmaatschappij te hoeven uitzoeken”. Erica Krips

Door er over na te denken en uw wensen in ons boekje op te schrijven, geeft u zelf aan hoe uw afscheid eruit moet zien. Natuurlijk kunt u uw wensen op ieder moment aanvullen of aanpassen. Gratis wensenboekje aanvragen

Wat kost een uitvaart?

De kosten van je uitvaart zijn vanzelfsprekend afhankelijk van je persoonlijke situatie en je wensen. Het gaat meestal om een aanzienlijk bedrag. Weet je met welk bedrag je rekening moet houden? Doe een gratis en vrijblijvende berekening en weet waar je aan toe bent.