Wat te doen na overlijden in Emmen?

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Wat te doen na overlijden in Emmen?

Soms heeft iemand voor overlijden uitvaartwensen beschreven en gedeeld met naasten. Het verdriet is dan niet minder, maar het geeft wel rust en de extra troost dat u weet dat u aan de wensen van uw dierbare voldoet bij het regelen van het afscheid.

Gaat het om een overlijden van een naaste die geen wensen over de uitvaart deelde, dan moet u in een korte, emotionele en hectische periode veel belangrijke keuzes maken.

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

De belangrijke eerste taken na een overlijden

De eerste dingen die u doet na een overlijden:

  • Overlijden melden bij arts, uitvaartverzorger, familie en vrienden.
  • Identiteitsbewijs klaarleggen.
  • Kleding voor overledene klaarleggen.

Na deze eerste dingen volgen meer belangrijke zaken die u moet regelen. Weet u bijvoorbeeld wat de tijd is die tussen overlijden en begraven of cremeren moet zitten en wat de periode is die ertussen mag zitten? En weet u dat u een uittreksel van de overlijdensakte nodig heeft om allerlei formele zaken te regelen, zoals het opzeggen van contracten of het aanvragen van de uitkering vanuit een levensverzekering?

U hoeft dat allemaal niet te weten en u hoeft ook niet alles zelf te regelen. Peter Vermeer, uitvaartbegeleider van Vermeer Uitvaartzorg in Emmen, weet precies wat er moet gebeuren na een overlijden. Hij helpt u bij de belangrijkste eerste dingen en neemt daarna de tijd om naar u te luisteren en zo opeenvolgend alles te regelen wat van belang is om een passend en persoonlijk afscheid te verzorgen.

Als u uw wensen wilt vastleggen voor uw overlijden luistert en adviseert hij ook graag.

Wilt u meer weten over het vastleggen van uw uitvaartwensen?
Kan Peter Vermeer u helpen met de uitvaart van uw dierbare?

Ervaring van een klant

Bij Vermeer Uitvaartzorg terecht gekomen via internet met als bewuste keuze een kleine en zelfstandige uitvaartonderneming. Op basis van gevoel en een heldere website voor Vermeer Uitvaartzorg gekozen. Peter Vermeer is een rustig en integer persoon die echt met je meedenkt. Hij begeleidt je uitstekend bij het maken van keuzes en hij bewaakt alle organisatorische zaken voor, tijdens en na de uitvaart, zodat je als nabestaande je volledig kan richten op wat echt belangrijk voor je is; een waardig afscheid van je dierbare. Beste Peter Vermeer, nogmaals onze bijzondere dank voor jouw diensten in moeilijke en verdrietige tijden.

Matthijs Veldkamp / Emmen

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.