Wat te doen na overlijden in Hoogeveen?

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Wat te doen na overlijden in Hoogeveen?

Soms heeft iemand voor overlijden uitvaartwensen beschreven en gedeeld met naasten. Het verdriet is dan niet minder, maar het geeft wel rust en de extra troost dat u weet dat u aan de wensen van uw dierbare voldoet bij het regelen van het afscheid.

Gaat het om een overlijden van een naaste die geen wensen over de uitvaart deelde, dan moet u in een korte, emotionele en hectische periode veel belangrijke keuzes maken.

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

De belangrijke eerste taken na een overlijden

De eerste dingen die u doet na een overlijden:

  • Overlijden melden bij arts, uitvaartverzorger, familie en vrienden.
  • Identiteitsbewijs klaarleggen.
  • Kleding voor overledene klaarleggen.

Na deze eerste dingen volgen meer belangrijke zaken die u moet regelen. Weet u bijvoorbeeld wat de tijd is die tussen overlijden en begraven of cremeren moet zitten en wat de periode is die ertussen mag zitten? En weet u dat u een uittreksel van de overlijdensakte nodig heeft om allerlei formele zaken te regelen, zoals het opzeggen van contracten of het aanvragen van de uitkering vanuit een levensverzekering?

U hoeft dat allemaal niet te weten en u hoeft ook niet alles zelf te regelen. Peter Vermeer, uitvaartbegeleider van Vermeer Uitvaartzorg in Hoogeveen, weet precies wat er moet gebeuren na een overlijden. Hij helpt u bij de belangrijkste eerste dingen en neemt daarna de tijd om naar u te luisteren en zo opeenvolgend alles te regelen wat van belang is om een passend en persoonlijk afscheid te verzorgen.

Als u uw wensen wilt vastleggen voor uw overlijden luistert en adviseert hij ook graag.

Wilt u meer weten over het vastleggen van uw uitvaartwensen?
Kan Peter Vermeer u helpen met de uitvaart van uw dierbare?

Ervaring van een klant

We kijken met een, naar omstandigheden, goed gevoel terug op de begrafenis van onze (schoon) vader. Het regelen van een begrafenis is iets waar we nog geen eerdere ervaring mee hadden. Nooit verwacht dat er zoveel op je af kon komen. Peter heeft ons die periode enorm geholpen en zijn inzet, rust en geduld draagt zeker bij aan het positieve gevoel achteraf. Hij stelde de juiste vragen, heeft ons geholpen om overzicht te scheppen in alle regelzaken en beslissingen die genomen moesten worden, geadviseerd en geholpen de juiste keuzes te maken. Hij sloot goed aan bij onze wensen en mogelijkheden en had een persoonlijke aanpak. Hij heeft zeer zeker aan onze verwachtingen voldaan. Een uitvaart is iets wat je niet kan overdoen.

Martijn de Boer; Hoogeveen / Fluitenberg

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.