Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Een verre vakantie bereidt u vaak tot in de puntjes voor. Zijn er vaccinaties nodig? Welke route rijden we? Hoe kunnen we zo voordelig mogelijk vliegen? Welke excursies gaan we doen?

Maar de voorbereiding van die laatste reis schuift iedereen liever voor zich uit. Wij nodigen u uit om daar toch eens over na te denken ook al is er geen directe aanleiding voor. Of misschien is die aanleiding er wel, wij kunnen u vertellen welke keuzes u kunt maken, wat de kosten zijn en we beschrijven uw wensen. Dat geeft een gerust gevoel.

Zijn er vooraf geen wensen bekend? Dan kunnen wij u helpen om samen stap voor stap toch voor een mooi afscheid te zorgen.

Direct-een-uitvaart-regelen

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.