Kennismaken

Ik ben Peter Vermeer, partner van Marion en vader van Jefta, Esther en Josh.
 Vrienden omschrijven mij als iemand die goed kan luisteren en die zorgt voor rust en overzicht. Sinds 2012 werk ik als zelfstandig uitvaartondernemer. Ik ben ervan overtuigd dat een persoonlijk en uniek afscheid troost geeft aan de nabestaanden en dat het belangrijk is voor het begin van de verwerking van het verlies.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Het is iedere keer weer bijzonder om in de korte en vaak heftige periode rond een overlijden veel voor mensen te kunnen betekenen. Ik praat met de nabestaanden over hoe hun dierbare in het leven stond en door goed te luisteren werken we samen aan een persoonlijk en uniek afscheid.

In de week voor de uitvaart ontmoeten we elkaar meerdere keren. Niet alles hoeft in één gesprek geregeld te zijn. Stap voor stap krijgt het afscheid vorm. U krijgt alle ruimte om te doen wat belangrijk voor u is. Wat u liever niet zelf wilt of kunt doen regel ik voor u.

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk.

Vindt u het belangrijk dat uw wensen bekend zijn voordat u overlijdt? Maak dan een afspraak voor een gratis gesprek om uw uitvaartplan te bespreken.

Maak een afspraak voor een gesprek

Direct-een-uitvaart-regelen

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.