Wat kost een uitvaart?

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart variëren globaal tussen de € 4.000 en € 8.000, maar door persoonlijke wensen en individuele begeleiding is elke uitvaart anders. Kosten kunnen bijvoorbeeld oplopen door advertenties in landelijke dagbladen, een groot aantal genodigden en speciale wensen. Een crematie is doorgaans wat goedkoper dan een begrafenis.

Direct-een-uitvaart-regelen
Veelgestelde-vragen-uitvaart

Offerte uitvaart

Wij geven u op basis van uw wensen graag inzicht in mogelijkheden en kosten.Vraag meteen offerte aan en u ontvangt een duidelijke overzicht per e-mail.

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.