Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Uw uitvaart regelen als u nog midden in het leven staat? “Ik moet er niet aan denken,” zegt u misschien heel stellig. Door er toch even tijd aan te besteden, krijgt u inzicht in alle belangrijke aspecten en mogelijkheden van een uitvaart én het geeft rust omdat u weet dat bij overlijden uw belangrijkste keuzes bekend zijn, ook als het einde onverhoopt onverwacht komt.

Het kan ook zijn dat u na het overlijden van een naaste de uitvaart moet regelen, dan is het fijn als u op de hoogte bent van de wensen van de overledene.

Direct-een-uitvaart-regelen
Na-de-uitvaart

Wij kunnen u en uw naasten vooraf helpen de wensen voor een uitvaart helder te krijgen. Eventueel beschrijven wij dat wat u wilt na het overlijden en maken een begroting van de kosten.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of uw wensen met ons delen? We komen binnen ons werkgebied, de gemeenten Emmen, Coevorden, Borger en Hoogeveen, graag vrijblijvend en kosteloos bij u thuis.

Maak een afspraak voor een gesprek

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.