U zoekt een uitvaartondernemer in Emmen?

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

U zoekt een uitvaartondernemer in Emmen?

Vermeer Uitvaartzorg is een kleinschalige uitvaartondernemer uit Emmen die u respectvol en professioneel helpt bij het regelen van een uitvaart. Wilt u nu een overlijden melden? U kunt dag en nacht bellen met 0591-227922.

Wat een uitvaartondernemer voor u doet?

Een uitvaartondernemer of begrafenisondernemer helpt u en de andere nabestaanden vanaf het moment dat iemand is overleden. Na de melding van overlijden komen wij naar het huisadres of naar de zorginstelling waar de overledene is. Samen met de familie bespreken we de wensen voor de uitvaart en we helpen het afscheid op een goede manier vorm te geven. Met onze kennis en ervaring met het regelen van uitvaarten ondersteunen we de nabestaanden bij het maken van een goed afgewogen keuze.

Wij zijn op een hele menselijke en betrokken wijze geholpen 
“Peter was voor ons een hele rustige, menselijke, vriendelijke en betrokken deskundige die ons na het overlijden van onze moeder van 99 jaar heel goed terzijde heeft gestaan. We kregen door hem de kans om de uitvaart op onze eigen manier te beleven, in de stijl zoals onze moeder het graag gewild zou hebben. Vooral ook omdat Peter met ons meedacht! Peter is op deze momenten een rustpunt! Nogmaals bedankt Peter.” Tiny Janssen, Emmen

Mogelijkheden bij het regelen van een uitvaart

 • Gesprek over wensen en mogelijkheden bij de uitvaart
 • Laatste verzorging van de overledene
 • Vervoer van de overledene met rouwauto of ander vervoer
 • Opbaren van de overledene
 • Advies bij de keuze van de uitvaartkist of lijkwade
 • Reserveren van begraafplaats of crematorium
 • Samenstellen en drukken van de rouwkaart
 • Opstellen en plaatsen van de rouwadvertentie
 • Vormgeven van de plechtigheid
 • Begeleiding van de begrafenis- of crematieplechtigheid
 • Verzorgen van de aangifte van het overlijden
 • Verkrijgen van een uittreksel uit de akte van overlijden
 • Verkrijgen van wettelijke documenten
 • Zorgen voor de uitkering van de uitvaartverzekering

Ik wil mijn eigen uitvaart regelen, hoe doe ik dat?

U kunt alvast uw belangrijkste wensen beschrijven en vastleggen in een document. Verstandig om te regelen zijn uw keuzes als het gaat om: begraven of cremeren, thuis opbaren of in een rouwcentrum, type kist of lijkwade, rouwkaarten, soort uitvaart (kerkelijk, neutraal, ingetogen, uitbundig), locatie herdenkingsceremonie, is er (live)muziek en welke dan, eventuele sprekers, condoleance-mogelijkheden, begraafplaats of gedenkplaats, grafmonument. Als u dat prettig vindt, helpen we u graag bij het maken van deze keuzes. Dat kan via een vrijblijvend gesprek of via het uitvaartplan.

Uitvaartplan en de kosten van een uitvaart

Het uitvaartplan van Vermeer Uitvaartzorg is speciaal ontwikkeld om uw uitvaartwensen vast te leggen. Het plan geeft ook direct inzage in de kosten. U start het met de Bereken-toets. U krijgt dan een overzicht met opties die u kunt aanklikken en die laat zien wat de prijs van die optie is. Het gebruik van het uitvaartplan is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Als u de gegevens opslaat en bewaart in onze goed beveiligde omgeving, bouwt u een aantrekkelijke korting op. Het plan is eventueel uit te breiden met persoonlijke gegevens voor bijvoorbeeld de plechtigheid, rouwkaart en adreslijst van genodigden.

De uiteindelijke kosten van een uitvaart worden vooral bepaald door de keuzes die u maakt. Wij van onze kant hanteren scherpe prijzen voor al onze diensten. U mag daarbij rekenen op onze volledige inzet en een aanpak waarbij kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan.

Bereken

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.