Na de uitvaart

Na de hectiek rond het overlijden en de uitvaart wordt het rustiger, letterlijk en figuurlijk. Het leven van de mensen om u heen gaat na de uitvaart al snel weer gewoon door, maar bij u begint het gemis nu echt door te dringen. Enige weken na de uitvaart komen wij bij u langs om samen terug te kijken op de uitvaart. Om u te helpen met het afwikkelen van zaken krijgt u van ons een praktische nazorggids.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Waar kunnen we na de uitvaart over praten?

Wij geven dan graag antwoord op vragen die u heeft.

Dankbetuiging

Wilt u belangstellenden bedanken voor hun medeleven door middel van een dankbetuiging in de vorm van een kaart en/of een advertentie?

Grafmonument

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een grafmonument.

Asbestemming

Als de overledene is gecremeerd zijn er verschillende mogelijkheden voor de asbestemming, zoals uitstrooien in de natuur of over zee, bewaren in een urn of de as verwerken in een sculptuur of sieraad.

Na-de-uitvaart

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.