Uitvaart

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Uw uitvaart, wat kan er allemaal?

Leven en dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We weten allemaal dat het einde ooit komt, waardoor een uitvaart regelen eigenlijk bij het leven hoort.

Vermeer Uitvaartzorg weet wat er allemaal mag en kan. Wij kunnen u helpen en adviseren als het moment daar is, maar ook als er geen directe aanleiding bestaat, is het goed om een keer de tijd te nemen om na te denken over uw uitvaart.

De uitvaart: groots en meeslepend of liever een ingetogen plechtigheid?

Of u nu kiest voor een grootse uitvaart of een ingetogen afscheid, er kan en mag heel veel. U kunt aan veel dingen een geheel eigen invulling geven, zoals:

  • de kist
  • rouwdrukwerk
  • uitvaartvervoer
  • dragers
  • locatie
  • plechtigheid

Wij adviseren u graag bij het maken van belangrijke keuzes en helpen u bij het uitvoeren daarvan voor, tijdens en na de uitvaart.

Uitvaart-verzorgen

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Rust en overzicht

In de hectische dagen rond een overlijden helpt Peter Vermeer u om de rust te bewaren en overzicht te creëren, zodat we stap voor stap een mooie uitvaart regelen. Wij horen graag wat uw ideeën zijn en helpen u waar u dat wenst, want als u dat wilt mag u heel veel zelf doen.

Staat u voor de opgave om een uitvaart te regelen van een naaste of is dat niet aan de orde maar wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een uitvaart?

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.