Uitvaartondernemer

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

U zoekt een uitvaartondernemer? Bel Vermeer Uitvaartzorg   

Als u een uitvaartondernemer nodigt heeft, bent u vrij in uw keuze, ook als u een uitvaartverzekering hebt. U bent dan niet verplicht om gebruik te maken van de diensten van de uitvaartverzekeraar. U kunt kiezen voor een uitvaartondernemer bij u in de buurt, die in de korte periode tussen overlijden en uitvaart luistert, regelt en adviseert om zo te zorgen voor een persoonlijk en uniek afscheid.

Uitvaartondernemer-regelen

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Waar helpt een uitvaartondernemer u mee?

Na een overlijden is er veel te doen en te regelen. Deze periode is altijd emotioneel en zeker als het overlijden onverwacht is, komt er veel op u af. Denk aan vragen als:

  • Begraven of cremeren?
  • Wanneer vindt de uitvaart plaats?
  • Hoe en waar wordt de overledene opgebaard?
  • Kiest u voor een kist of toch voor een andere mogelijkheid?
  • Wat zijn de kosten?
  • Zijn er bijzondere wensen en weet u niet zeker of het mag of kan?
  • Hoe regel ik het drukwerk?

Naast deze vragen, zijn er verplichte zaken te regelen die misschien aan uw aandacht ontsnappen. Peter Vermeer is de uitvaartondernemer bij u de in de buurt die u met kennis van zaken, hij volgde de beroepsopleiding Uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle, op een persoonlijke en informele manier helpt en adviseert.

“Als uitvaartondernemer ben ik thuis in de regio”

Peter Vermeer vertelt over zijn werk:

“Het is een groot voordeel dat ik thuis ben in de omgeving, waardoor ik de gewoonten van de streek ken en ook precies weet met welke lokale mensen en bedrijven ik goed kan samenwerken. Ik werk voor niet meer dan twee families tegelijk. De lijnen zijn kort en ik heb meer tijd en aandacht dan de uitvaartverzekeraar die vaak werkt vanuit een centraal kantoor ‘ver weg’.”

Uniek en persoonlijk afscheid

Vermeer Uitvaartzorg luistert en adviseert en zorgt waar nodig of waar u dat wenst. Samen zorgen we voor een persoonlijk en uniek afscheid.

Wilt u meer weten over wat Peter Vermeer voor u kan betekenen?

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.