Uitvaartondernemer in Hoogeveen

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

U zoekt een uitvaartondernemer? Bel Vermeer Uitvaartzorg Hoogeveen

Als u een dierbare verliest, komt er veel op u af. Een uitvaartondernemer kan u helpen en u bent vrij in uw keuze, ook als u een uitvaartverzekering hebt. U bent niet verplicht om gebruik te maken van de diensten van de uitvaartverzekeraar. Vermeer Uitvaartzorg Hoogeveen helpt u bij het regelen van een uitvaart volgens uw wensen.

Uitvaartondernemer-Hoogeveen-door-Peter-Vermeer

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Waar helpt een uitvaartondernemer u mee?

Een uitvaart regelen betekent in een heel korte periode veel beslissingen nemen, zeker als de wensen van de overledene niet bekend zijn. Denk aan vragen als:

  • Begraven of cremeren?
  • Wat zijn de kosten?
  • Hoe en waar wordt de overledene opgebaard?
  • Wanneer vindt de uitvaart plaats?
  • Hoe regel ik het drukwerk?
  • Kiest u voor een kist of toch voor een andere mogelijkheid?
  • Zijn er bijzondere wensen en weet u niet zeker of het mag of kan?

Naast deze vragen, zijn er verplichte zaken te regelen die misschien aan uw aandacht ontsnappen. Peter Vermeer is de uitvaartondernemer in Hoogeveen die u met kennis van zaken, hij volgde de beroepsopleiding Uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle, op een persoonlijke en informele manier helpt en adviseert.

“Als uitvaartondernemer ben ik thuis in de regio”

Peter Vermeer vertelt over zijn werk:

“Het is een groot voordeel dat ik thuis ben in de regio, waardoor ik de gewoonten van de streek ken en ook precies weet met welke lokale mensen en bedrijven ik goed kan samenwerken. Ik werk voor niet meer dan twee families tegelijk. De lijnen zijn kort en ik heb meer tijd en aandacht dan de uitvaartverzekeraar die vaak werkt vanuit een centraal kantoor ‘ver weg’.”

Uniek en persoonlijk afscheid

Vermeer Uitvaartzorg in Hoogeveen luistert en regelt en zorgt waar nodig of waar u dat wenst. Samen zorgen we voor een persoonlijk en uniek afscheid.

Wilt u meer weten over wat Peter Vermeer voor u kan betekenen?

Uitvaartondernemer-Hoogeveen-door-Peter-Vermeer

Ervaring van een klant

We kijken met een, naar omstandigheden, goed gevoel terug op de begrafenis van onze (schoon) vader. Het regelen van een begrafenis is iets waar we nog geen eerdere ervaring mee hadden. Nooit verwacht dat er zoveel op je af kon komen. Peter heeft ons die periode enorm geholpen en zijn inzet, rust en geduld draagt zeker bij aan het positieve gevoel achteraf. Hij stelde de juiste vragen, heeft ons geholpen om overzicht te scheppen in alle regelzaken en beslissingen die genomen moesten worden, geadviseerd en geholpen de juiste keuzes te maken. Hij sloot goed aan bij onze wensen en mogelijkheden en had een persoonlijke aanpak. Hij heeft zeer zeker aan onze verwachtingen voldaan. Een uitvaart is iets wat je niet kan overdoen.

Martijn de Boer; Hoogeveen / Fluitenberg

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.