Uitvaartverzorger

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Waarop baseert u de keuze voor een uitvaartverzorger?   

Kiest u voor het regelen van een uitvaart voor één van de grote partijen of gaat uw voorkeur uit naar een kleine uitvaartverzorger die snel ter plaatse is en daardoor letterlijk dichtbij u staat? Zijn de wensen van de overledene bekend en weet u precies wat u moet doen of kunt u toch een helpende hand gebruiken? Een ervaren uitvaartverzorger neemt u veel taken uit handen, bewaakt tijdlijnen en begeleidt u op een manier die u wenst.

Uitvaartverzorger regelen
Uitvaartverzorger-door-Peter-Vermeer

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Waar helpt een uitvaartverzorger u mee?

Na een overlijden is er veel te doen en te regelen. Deze periode is altijd emotioneel en zeker als het overlijden onverwacht is, komt er veel op u af. Vermeer Uitvaartzorg helpt u bij alle onderdelen van het uitvaartproces die u niet zelf wilt of kunt regelen. Met onze kennis en ervaring ondersteunen we u bij het maken van passende keuzes.

Wij helpen u voor de uitvaart met het op een respectvolle manier wassen, aankleden en opbaren van de overledene en denken met u mee over zaken die een rol spelen tijdens de uitvaart. Enige tijd na de uitvaart kijken we samen terug op het afscheid en dan horen we graag hoe we u nog kunnen helpen.

Peter Vermeer is de uitvaartverzorger bij u de in de buurt die u met kennis van zaken, hij volgde de beroepsopleiding Uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle, op een persoonlijke en informele manier helpt en adviseert.

“Als uitvaartverzorger wil ik echt iets voor nabestaanden betekenen”

Peter Vermeer vertelt over zijn werk:

“Het is iedere keer weer bijzonder om in de korte en vaak heftige periode rond een overlijden veel voor mensen te kunnen betekenen. Ik praat met de nabestaanden over hoe hun dierbare in het leven stond en door goed te luisteren werken we samen aan een persoonlijk en uniek afscheid. Ik werk voor niet meer dan twee families tegelijk. De lijnen zijn kort en ik heb meer tijd en aandacht dan de uitvaartverzekeraar die vaak werkt vanuit een centraal kantoor ‘ver weg’.”

Uniek en persoonlijk afscheid

Vermeer Uitvaartzorg luistert en regelt en zorgt waar nodig of waar u dat wenst. Samen zorgen we voor een persoonlijk en uniek afscheid.

Wilt u meer weten over wat Peter Vermeer voor u kan betekenen?

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.