Uitvaartverzorger in Emmen

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Zoekt u en uitvaartverzorger in Emmen?   

Als u een dierbare verliest, komt er veel op u af. Dan is het fijn als u op een ervaren uitvaartverzorger kunt rekenen die u veel taken uit handen neemt, tijdlijnen bewaakt en u begeleidt op een manier die u wenst.

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Waar helpt een uitvaartverzorger u mee?

Een uitvaart regelen betekent in een heel korte en emotionele periode veel beslissingen nemen, zeker als de wensen van de overledene niet bekend zijn. Vermeer Uitvaartzorg in Emmen helpt u bij alle onderdelen van het uitvaartproces die u niet zelf wilt of kunt regelen. Wij helpen u met de verplichte zaken en delen graag onze kennis en ervaring met betrekking tot zaken tijdens de uitvaart. Enige tijd na de uitvaart kijken we samen terug op het afscheid en dan horen we graag hoe we u nog kunnen helpen.

Peter Vermeer is de uitvaartverzorger in Emmen die u met kennis van zaken, hij volgde de beroepsopleiding Uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle, op een persoonlijke en informele manier helpt en adviseert.

“Als uitvaartverzorger wil ik echt iets voor nabestaanden betekenen”

Peter Vermeer vertelt over zijn werk:

“Het is iedere keer weer bijzonder om in de korte en vaak heftige periode rond een overlijden veel voor mensen te kunnen betekenen. Ik praat met de nabestaanden over hoe hun dierbare in het leven stond en door goed te luisteren werken we samen aan een persoonlijk en uniek afscheid. Ik werk voor niet meer dan twee families tegelijk, zodat ik altijd voldoende tijd en aandacht heb.”

Uniek en persoonlijk afscheid

Vermeer Uitvaartzorg in Emmen luistert en regelt en zorgt waar nodig of waar u dat wenst. Samen zorgen we voor een persoonlijk en uniek afscheid.

Wilt u meer weten over wat Peter Vermeer voor u kan betekenen?

Uitvaartverzorger-Emmen-door-Peter-Vermeer

Ervaring van een klant

Bij Vermeer Uitvaartzorg terecht gekomen via internet met als bewuste keuze een kleine en zelfstandige uitvaartonderneming. Op basis van gevoel en een heldere website voor Vermeer Uitvaartzorg gekozen. Peter Vermeer is een rustig en integer persoon die echt met je meedenkt. Hij begeleidt je uitstekend bij het maken van keuzes en hij bewaakt alle organisatorische zaken voor, tijdens en na de uitvaart, zodat je als nabestaande je volledig kan richten op wat echt belangrijk voor je is; een waardig afscheid van je dierbare. Beste Peter Vermeer, nogmaals onze bijzondere dank voor jouw diensten in moeilijke en verdrietige tijden.

Matthijs Veldkamp / Emmen

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.