Uitvaartverzorging 

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Uitvaartverzorging doen we samen

Nadenken over uitvaartverzorging vóór hun overlijden doen maar weinig mensen. Als u dan vroeg of laat te maken krijgt met een overlijden van een dierbare en de uitvaartzorg ligt bij u, dan is er in korte tijd veel te regelen. Soms zijn er wel wensen bekend en ook dan is het fijn als u op de hulp van een professionele uitvaartverzorger kunt vertrouwen.

De uitvaart vraagt zorg

Na een overlijden zijn er voor, tijdens en na de uitvaart diverse zaken die aandacht vragen, onder andere:

  • aangifte van overlijden
  • laatste verzorging
  • opbaren
  • rouwdrukwerk
  • uitvaartvervoer
  • dragers
  • locatie
  • plechtigheid
  • grafmonument /asbestemming
Uitvaartverzorging-verzorgen-door-Peter-Vermeer-1

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Vermeer Uitvaartzorg

In de hectische dagen rond een overlijden helpt Peter Vermeer van Vermeer Uitvaartzorg u met een open houding en net dat beetje extra aandacht bij het regelen van een uniek en persoonlijk afscheid. Peter is geboren en getogen in de regio Emmen – Coevorden en is goed bekend met de lokale mogelijkheden en gebruiken.

Rust de uitvaartzorg voor een naaste op uw schouders of is dat niet aan de orde maar wilt u meer weten over de uitvaartzorg?

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.