Uitvaartverzorging in Coevorden

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Uitvaartverzorging in Coevorden doen we samen

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met een overlijden in onze omgeving. Nadenken over uitvaartverzorging vóór hun overlijden doen maar weinig mensen. Als de uitvaartzorg van een dierbare bij u ligt en er zijn geen wensen bekend, dan is er in korte tijd veel te regelen. Soms zijn er wel wensen bekend en ook dan is het fijn als u op de hulp van een professionele uitvaartverzorger kunt vertrouwen.

De uitvaart vraagt zorg

De periode na een overlijden is verdrietig en tegelijk is daar de hectiek van de uitvaart regelen. Er zijn diverse zaken die voor, tijdens en na de uitvaart aandacht vragen, onder andere:

  • aangifte van overlijden
  • laatste verzorging
  • opbaren
  • rouwdrukwerk
  • uitvaartvervoer
  • dragers
  • locatie
  • plechtigheid
  • grafmonument /asbestemming
Uitvaartverzorging-verzorgen-Coevorden

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Uitvaartverzorging in Coevorden

Peter Vermeer van Vermeer Uitvaartzorg in Coevorden is geboren en getogen in de regio Emmen – Coevorden is goed bekend met de lokale mogelijkheden en gebruiken. In de moeilijke en drukke dagen rond een overlijden helpt hij u met een open houding en net dat beetje extra aandacht bij het regelen van een uniek en persoonlijk afscheid.

Rust de uitvaartzorg voor een naaste op uw schouders of is dat niet aan de orde maar wilt u meer weten over de uitvaartzorg in Coevorden?

Ervaring van een klant

De uitvaartverzorging en alles er om heen is tot in de puntjes verzorgd. Peter is betrokken en professioneel en voelde onze wensen heel goed aan. Direct na het moment van overlijden stond hij direct klaar en regelde meteen alles (dag en nacht bereikbaar). Wij willen Peter ontzettend bedanken voor zijn inzet en medeleven.

Mike Traag, Coevorden

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.