Uitvaartverzorging in Hoogeveen

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Uitvaartverzorging in Hoogeveen doen we samen

Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met een overlijden in onze omgeving. Nadenken over uitvaartverzorging vóór hun overlijden doen maar weinig mensen. Als de uitvaartzorg van een dierbare bij u ligt en er zijn geen wensen bekend, dan is er in korte tijd veel te regelen. Soms zijn er wel wensen bekend en ook dan is het fijn als u op de hulp van een professionele uitvaartverzorger kunt vertrouwen.

De uitvaart vraagt zorg

De periode na een overlijden is verdrietig en tegelijk is daar de hectiek van de uitvaart regelen. Er zijn diverse zaken die voor, tijdens en na de uitvaart aandacht vragen, onder andere:

  • aangifte van overlijden
  • laatste verzorging
  • opbaren
  • rouwdrukwerk
  • uitvaartvervoer
  • dragers
  • locatie
  • plechtigheid
  • grafmonument /asbestemming
Uitvaartverzorging-verzorgen-Hoogeveen

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Uitvaartverzorging in Hoogeveen

Peter Vermeer van Vermeer Uitvaartzorg in Hoogeveen is geboren en getogen in de regio Emmen – Coevorden is goed bekend met de lokale mogelijkheden en gebruiken. In de moeilijke en drukke dagen rond een overlijden helpt hij u met een open houding en net dat beetje extra aandacht bij het regelen van een uniek en persoonlijk afscheid.

Rust de uitvaartzorg voor een naaste op uw schouders of is dat niet aan de orde maar wilt u meer weten over de uitvaartzorg in Hoogeveen?

Ervaring van een klant

We kijken met een, naar omstandigheden, goed gevoel terug op de begrafenis van onze (schoon) vader. Het regelen van een begrafenis is iets waar we nog geen eerdere ervaring mee hadden. Nooit verwacht dat er zoveel op je af kon komen. Peter heeft ons die periode enorm geholpen en zijn inzet, rust en geduld draagt zeker bij aan het positieve gevoel achteraf. Hij stelde de juiste vragen, heeft ons geholpen om overzicht te scheppen in alle regelzaken en beslissingen die genomen moesten worden, geadviseerd en geholpen de juiste keuzes te maken. Hij sloot goed aan bij onze wensen en mogelijkheden en had een persoonlijke aanpak. Hij heeft zeer zeker aan onze verwachtingen voldaan. Een uitvaart is iets wat je niet kan overdoen.

Martijn de Boer; Hoogeveen / Fluitenberg

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.