Natuurbegraven

Natuurbegraven is de oudste en meest natuurlijke manier om het lichaam van een overledene aan de natuur toe te vertrouwen. Respect voor de overledene gaat hand in hand met respect voor natuur en milieu.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Nederland kent nog maar weinig natuurbegraafplaatsen. In Drenthe zijn natuurbegraafplaatsen in Witteveen en Eext.

Op Natuurbegraafplaats Hillig Meer in Eext, in het prachtige bosgebied van de Drentse Hondsrug vlakbij Assen, heeft u eeuwige grafrust. Elk graf blijft intact en wordt nooit geruimd. Deze laatste rustplaats reserveert u dus letterlijk voor onbepaalde tijd. Dit past bij de gedachte om de natuur zo min mogelijk te verstoren. Andere voordelen zijn het behoud van natuur voor toekomstige generaties, alle ruimte voor persoonlijke invulling en een eenmalig laag tarief.

Wilt u meer weten over natuurbegraven? Maak dan een afspraak met Peter Vermeer, uitvaartondernemer bij Vermeer Uitvaartzorg. Hij luistert naar uw wensen en ideeën. Hij kan u vertellen wat er allemaal kan en legt uw wensen vast in een uitvaartplan.

Maak een afspraak voor een gesprek

Direct-een-uitvaart-regelen

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.

Uw wensen beschrijven?

Wilt u zelf uw wensen beschrijven zodat uw nabestaanden weten wat zij moeten doen bij overlijden? Vul dan ons uitvaartplan in.