Zelf uw uitvaart regelen

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Geen directe aanleiding voor uitvaart regelen

U staat nog volop in het leven. U onderneemt leuke dingen en er is geen enkele reden om over uw uitvaart na te denken. Maar heel af en toe is er wel eens zo’n moment dat het even door uw hoofd schiet, als er een familielid ernstig ziek wordt bijvoorbeeld of als er een kennis plotseling overlijdt.

Overlijden op korte(re) termijn verwacht

U heeft slecht nieuws gekregen en weet dat uw einde nadert, waardoor nadenken over uw uitvaart ineens veel dichterbij komt. Bespreek met uw naasten uw wensen en ideeën. U weet dan dat uw uitvaart verloopt zoals u dat wenst en zo’n persoonlijk afscheid geeft uw nabestaanden rust en troost.

Direct-een-uitvaart-regelen
Begrafenis-en-begraven

Begraven of cremeren? Een kist, is dat verplicht of zijn er ook andere mogelijkheden? Mag ik altijd mijn eigen uitvaartverzorger kiezen? En wat kost een uitvaart eigenlijk? U kunt heel veel vragen hebben rond overlijden en het regelen van de uitvaart. Daarom is het goed als u zich al gaat oriënteren, ook als daar nog geen enkele aanleiding toe is.

Wij helpen u om overzicht en inzicht te krijgen en komen graag naar u toe om uw vragen te beantwoorden.
Maak een afspraak voor een gesprek

Wilt u eerst weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart?
Doe de uitvaarttest

Wilt u zelf uw wensen beschrijven? Maak een uitvaartplan. U kunt uw gegevens bewaren in een goed beveiligde persoonlijke omgeving. Het uitvaartplan is gratis en u kunt een aantrekkelijke korting op de basiskosten van uw uitvaart opbouwen.
Maak uw uitvaartplan

Wilt u weten hoe u zich goed kunt voorbereiden op een overlijden?
Vraag de ‘7 tips voor een persoonlijk afscheid’ aan.

Ervaring van een klant

Wij zijn heel goed en alert behandeld toen mijn ouders onverwacht 3 dagen na elkaar overleden. We meldden dit midden in de nacht aan jou Peter, en in de ochtend had jij al geregeld dat ze samen konden worden opgebaard. Ook de crematieplechtigheid kon gezamenlijk plaatsvinden. We zijn dankbaar dat dat op zo korte termijn geregeld kon worden. We kijken met warmte op een moeilijke periode terug mede dank zij jouw inbreng. Bedankt!

Connie Jager, Castricum / Haren

Persoonlijk afscheid?

Download gratis de 7 tips voor een persoonlijk afscheid bespreken. Zeven tips als voorbereiding op een overlijden’ helpen u bij het maken van keuzes.

Uw wensen beschrijven?

Wilt u zelf uw wensen beschrijven zodat uw nabestaanden weten wat zij moeten doen bij overlijden? Vul dan ons uitvaartplan in.