Uitvaart Hoogeveen

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Uw uitvaart, wat kan er allemaal in Hoogeveen?

Het is een vaststaand gegeven dat het leven eindig is, waardoor iedereen vroeg of laat wel te maken krijgt met het regelen van een uitvaart. Er mag veel en daarbinnen kan alles.

Vermeer Uitvaartzorg in Hoogeveen kan u helpen en adviseren als het moment van een uitvaart daar is, maar ook als er geen directe aanleiding bestaat, is het goed om een keer de tijd te nemen om na te denken over uw uitvaart.

De uitvaart: liever een ingetogen plechtigheid of groots en meeslepend?

Gaat uw voorkeur uit naar een ingetogen plechtigheid waarbij bijvoorbeeld alleen het gezin aanwezig is? Of mag het groots met een fanfare en veel belangstellenden? U kunt aan veel dingen een geheel eigen invulling geven, zoals:

  • rouwdrukwerk
  • de kist
  • dragers
  • uitvaartvervoer
  • plechtigheid
  • locatie

Wij adviseren u graag bij het maken van belangrijke keuzes en helpen u bij het uitvoeren daarvan voor, tijdens en na de uitvaart.

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Rust en overzicht

In de emotionele en drukke dagen rond een overlijden helpt Vermeer Uitvaartzorg in Hoogeveen u op een persoonlijke en informele manier om de rust te bewaren en overzicht te creëren. Zo regelen we stap voor stap een mooie uitvaart. Wij horen graag wat uw ideeën zijn en helpen u waar u dat wenst, want als u dat wilt mag u heel veel zelf doen.

Staat u voor de opgave om een uitvaart te regelen van een naaste of is dat niet aan de orde maar wilt u meer weten over de mogelijkheden bij een uitvaart?

Ervaring van een klant

We kijken met een, naar omstandigheden, goed gevoel terug op de begrafenis van onze (schoon) vader. Het regelen van een begrafenis is iets waar we nog geen eerdere ervaring mee hadden. Nooit verwacht dat er zoveel op je af kon komen. Peter heeft ons die periode enorm geholpen en zijn inzet, rust en geduld draagt zeker bij aan het positieve gevoel achteraf. Hij stelde de juiste vragen, heeft ons geholpen om overzicht te scheppen in alle regelzaken en beslissingen die genomen moesten worden, geadviseerd en geholpen de juiste keuzes te maken. Hij sloot goed aan bij onze wensen en mogelijkheden en had een persoonlijke aanpak. Hij heeft zeer zeker aan onze verwachtingen voldaan. Een uitvaart is iets wat je niet kan overdoen.

Martijn de Boer; Hoogeveen / Fluitenberg

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.