Uitvaartverzorger in Coevorden

Lees nu verder of neem direct contact op.

Bij Vermeer Uitvaartzorg: ❤ 30% Meer tijd en Aandacht ❤ 100% Oprechte interesse ❤ 1 Uniek afscheid

Zoekt u en uitvaartverzorger in Coevorden?   

Als u een dierbare verliest, komt er veel op u af. Dan is het fijn als u op een ervaren uitvaartverzorger kunt rekenen die u veel taken uit handen neemt, tijdlijnen bewaakt en u begeleidt op een manier die u wenst.

Uitvaartverzorger-Coevorden-verzorgen-door-Peter-Vermeer

Wij werken o.a. in de buurt van: emmen, coevorden, hoogeveen

Waar helpt een uitvaartverzorger u mee?

Een uitvaart regelen betekent in een heel korte en emotionele periode veel beslissingen nemen, zeker als de wensen van de overledene niet bekend zijn. Vermeer Uitvaartzorg in Coevorden helpt u bij alle onderdelen van het uitvaartproces die u niet zelf wilt of kunt regelen. Wij helpen u met de verplichte zaken en delen graag onze kennis en ervaring met betrekking tot zaken tijdens de uitvaart. Enige tijd na de uitvaart kijken we samen terug op het afscheid en dan horen we graag hoe we u nog kunnen helpen.

Peter Vermeer is de uitvaartverzorger in Coevorden die u met kennis van zaken, hij volgde de beroepsopleiding Uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle, op een persoonlijke en informele manier helpt en adviseert.

“Als uitvaartverzorger wil ik echt iets voor nabestaanden betekenen”

Peter Vermeer vertelt over zijn werk:

“Het is iedere keer weer bijzonder om in de korte en vaak heftige periode rond een overlijden veel voor mensen te kunnen betekenen. Ik praat met de nabestaanden over hoe hun dierbare in het leven stond en door goed te luisteren werken we samen aan een persoonlijk en uniek afscheid. Ik werk voor niet meer dan twee families tegelijk, zodat ik altijd voldoende tijd en aandacht heb.”

Uniek en persoonlijk afscheid

Vermeer Uitvaartzorg in Coevorden luistert en regelt en zorgt waar nodig of waar u dat wenst. Samen zorgen we voor een persoonlijk en uniek afscheid.

Wilt u meer weten over wat Peter Vermeer voor u kan betekenen?

Ervaring van een klant

De uitvaartverzorging en alles er om heen is tot in de puntjes verzorgd. Peter is betrokken en professioneel en voelde onze wensen heel goed aan. Direct na het moment van overlijden stond hij direct klaar en regelde meteen alles (dag en nacht bereikbaar). Wij willen Peter ontzettend bedanken voor zijn inzet en medeleven.

Mike Traag, Coevorden

Vrijblijvend kennismaken?

Om er 100% voor u te kunnen zijn, werk ik voor niet meer dan twee families tegelijk. Maak daarom nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.

Wat moet u regelen?

Wilt u weten wat u (nog) moet regelen voor uw uitvaart? Vul nu de gratis uitvaarttest in. U krijgt direct inzage in wat u nog moet regelen.